SoftICE Problem

Lets get down to business on ASM, reverse engineering, product activation, and what it's really all about. [ THERE ARE NO WAREZ HERE ]

SoftICE Problem

Postby worm » Mon Sep 05, 2005 5:51 pm

If you want to use SoftIce on Windows NT 5 Builds or higher than 1924, you must turn off the read-only memory protection. Do you want setup to set the registry and reboot your machine with the new settings now?
I am skeptical about hitting Yes to this, though it is the only way I am going to be able to install SoftICE. Wouldn't turning read-only memory off be really dangerous? I guess I just want to reassurance on this before I install.
Will we let ignorance and laziness bring our demise?
User avatar
worm
Sargeant at Arms
 
Posts: 251
Joined: Sun Apr 11, 2004 7:32 pm

Postby kka_kenny » Wed Sep 07, 2005 2:08 pm

get driverstudio the newest ver. or 3.0 and above
It starts with with a simpl[e] lie then you die.
User avatar
kka_kenny
Your Senior
 
Posts: 901
Joined: Sat May 15, 2004 5:42 pm

Postby Omnis » Thu Sep 15, 2005 3:06 pm

Does someone still use SoftICE? Couldnt get it to run on my Windows XP machine.
Omnis
Apprentice
 
Posts: 39
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:22 am

Postby ReVeR » Thu Sep 15, 2005 7:06 pm

repeat-> lok at the post above.
yes, alot of ppl use SI butunless u are hardcore u can get on without it in olly whitch is much better fro all things conventional.
ReVeR
Guru
 
Posts: 592
Joined: Mon May 24, 2004 7:54 pm

Postby chimera123 » Sat Sep 24, 2005 10:21 am

Hello,

I am using a laptop which runs on Win XP + SP2.

I installed Driversuite 3.2 (latest version actually) on my Laptop and tried to start SOFTICE, but l get always this error message:

ERROR CODE 31
A DEVICE ATTACHED TO THE SYSTEM IS NOT FUNCTIONING
PLEASE CHECK EVENT VIEWER FOR MORE INFORMATION


after that the DOS-Box is closed.


Why happens all the time that error?? What the hell is wrong.......
If there is anybody out there who can help me, please reply !!!!!

thanks
chimera123
n00b
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 24, 2005 10:06 am

Postby Dimension11 » Sat Oct 01, 2005 8:34 am

Does someone still use SoftICE? Couldnt get it to run on my Windows XP machine.
Yeah, for some reason I couldnt get it to run on my XP box either. So, I have it installed on an old Laptop which I use to boot to DOS. Other than that, in Windows I use a combination of HIEW and WinDisASM
Dimension11
Strike 2
 
Posts: 43
Joined: Mon Sep 26, 2005 6:12 am
Location: 127.0.0.1

Postby worm » Sat Oct 01, 2005 11:36 am

This is the patch that I used to get SoftICE to run on my Windows XP

Patch
Will we let ignorance and laziness bring our demise?
User avatar
worm
Sargeant at Arms
 
Posts: 251
Joined: Sun Apr 11, 2004 7:32 pm

Postby ReVeR » Mon Oct 03, 2005 4:33 pm

that is a driverstudio, patch in not required.....
btw i hope this topic is not too old, i wasn;t around for some time.
ReVeR
Guru
 
Posts: 592
Joined: Mon May 24, 2004 7:54 pm

Re: SoftICE Problem

Postby Domitilla » Thu Feb 23, 2012 4:07 pm

I want know how install sofice 3.2 in win xp i dont have the patch.
Can You help me please??
Good bye all.
Domitilla
n00b
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 09, 2009 7:21 am


Return to ā€œ%sā€ Apps & RE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron